Over mij

Over mij

Mijn naam is Mariska van der Meijs. Sinds 2004 ben ik eigenaar van Reiswijze. Voorheen ben ik werkzaam geweest in de hulpverlening. Ik heb jarenlang in de zwakzinnigenzorg en de psychiatrie gewerkt. Daarna ben ik ruim 15 jaar als maatschappelijk werkende werkzaam geweest.

In die periode ontstond bij mij de behoefte om mijn professionele omgang met andere mensen (als mens, als hulpverlener en als trainer) meer diepgang te geven en verder uit te bouwen. Dit resulteerde in het oprichten van mijn eigen praktijk. Met alle benodigde creativiteit, fantasie, integriteit, humor, diepgang en vakkennis wil ik kinderen, jongeren en volwassenen helpen meer vertrouwen en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Mariska

Mijn manier van werken is gevormd door de verschillende opleidingen die ik heb gedaan zoals:

Ieder mens is uniek. Vanaf je geboorte maak je een reis op aarde. Gedurende deze reis doet een ieder ervaringen op, leert gedragingen aan, maakt wel of geen gebruik van zijn/haar kwaliteiten, ontwikkelt overtuigingen. Al deze gegevens bepalen het gedrag van ieder mens in een bepaalde situatie op een bepaalde plek en op een bepaald tijdstip.

Soms werken kwaliteiten en overtuigingen tegen je. Je bent dan niet helemaal tevreden met het leven zoals het nu is. Je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan. Je wilt je leven veranderen maar je weet even niet hoe je dat kunt doen. Het is dan belangrijk om zicht te krijgen op deze belemmerende factoren zodat je kan besluiten of ze nog langer mee mogen of dat je ze wil veranderen. Reiswijze helpt je daarbij.

Adres
Reiswijze
Heliotroop 23a
2691 's-Gravenzande
Postadres
Reiswijze
Naaldwijkseweg 200
2691 RN 's-Gravenzande
06-12440532
mariska@reiswijze.nl
KVK
nr. 27354260