Ervaringen...

...Kees staat echt meer voor zichzelf...

Moeder van Kees, 9 jaar

"...Het gaat goed met hem. Mede door jullie training is hij grote stappen gaan maken. Zo gaat hij alleen naar de voetbaltraining en gaat het in de klas super goed. Hij staat echt meer voor zichzelf. Hij is ook gestart met de training bij Westland wil vooruit. Het lukt hem beter om, bij spannende situaties, gewoon te gaan en te ervaren. En door die ervaringen groeit hij..."

Vader van Sylvia, 17 jaar

"...Zij heeft meer aansluiting met andere meisjes uit haar klas gekregen dit omdat zij zo anders naar alles is gaan kijken. Door de training bij jou durft zij echt meer op zichzelf te vertrouwen en dit geeft haar veel meer ontspanning in het dagelijks leven. Wij zijn zo ontzettend trots op haar en wat z ij de afgelopen jaren bereikt heeft na al die moeilijke jaren in de klas...."

Amber, 18 jaar

"...Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald! Het ging dankzij alle tips en oefeningen heel goed en had ik mijn zenuwen goed onder controle...."

Ouders van Jim, 5 jaar, over de oudertraining,

"...Wij zijn blij dat wij hebben meegedaan aan de training. We hebben veel geleerd en handvatten gekregen om mijn kind (en ook mijzelf) beter te begrijpen en te ondersteunen. Ik kan het iedereen aanraden..."

Ouders van Lisa, 9 jaar, over de oudertraining,

"...Ik wist van tevoren niet precies wat de inhoud van de HOE-training was, maar ik vind het een hele duidelijke en goed gebrachte training. Het heeft mij bewust gemaakt wat gedachten doen , niet alleen bij mijn kind maar ook voor mijzelf. Ik vind alle communicatie tips heel waardevol en zie je oprechte betrokkenheid bij de kinderen. ..."

Anouk, 11 jaar

"...Mariska praat rustig en legt heel goed uit. Ik voelde mij  op mijn gemak. Het gaat al een stuk beter door de lessen die jij hebt gegeven. Het buitenspelen was superleuk. Ik heb veel geleerd en als we in de slaapzak lagen, vertelde je een slapend verhaal. Bedankt voor de leuke en gezellige lessen. ..."

Aangesloten verenigingen
Adres
Reiswijze
Heliotroop 23a
2691 's-Gravenzande
Postadres
Reiswijze
Naaldwijkseweg 200
2691 RN 's-Gravenzande
Contact
06-12440532
KVK
nr. 27354260