Actualiteiten rondom Reiswijze

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Met Reiswijze maken we elke periode een nieuwsbrief waarin het laatste nieuws wordt gedeeld. Er worden thema's behandeld, maar ook nieuwe therapieën. Op deze pagina kunt u er even doorheen lezen!

U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Die ontvangt u dan op uw mail.

Nieuwsbrief paarse rugzak

Goede voornemens...7/1/2020

Heeft u ze ook gemaakt, goede voornemens. Welke doelen heeft u zichzelf gesteld voor komend jaar? Heeft u er een mooie voorstelling van gemaakt? Hopelijk gaan er dit jaar een aantal mooie doelen gerealiseerd worden. NIEUW: Brainblocks en nieuwe workshops "Positive Discipline"

Start cursus Positive Discipline 10/3/2019

Wil jij graag meer weten over hoe je Positive Discipline thuis kunt gebruiken? Doe dan mee aan een cursus Positive Discipline. In Delft start op dinsdagavond 19 maart een cursus Positive Discipline voor Ouders/opvoeders en op woensdagavond 8 mei in ’s-Gravenzande.

Nieuwe lente, nieuw begin 18/2/2019

Hier en daar piepen alweer de eerste krokussen en narcissen de grond uit. Dat geeft mij een fijn en hoopvol gevoel: de lente komt er weer aan! Het voorjaar geeft weer nieuwe energie en staat voor een nieuw begin...

Hoop... 13/9/2018

Hoop hebben is mooi. Hoop geven ook. Ik las laatste een uitspraak van Paul Shane Spear die zei: "Omdat ik maar één persoon ben kan ik de wereld niet verbeteren, maar ik kan wel de wereld van één persoon verbeteren..."

Gedrag is communicatie 10/9/2017

In mijn praktijk staat deze zin al enige tijd op mijn bureau. Ik moet hier weer aan denken nu ik mijn nieuwsbrief aan het schrijven ben. Waarvoor is het belangrijk om naar het gedrag te kijken om te weten wat de ander wil zeggen? Is dat makkelijk? Nee. Ik wil eigenlijk nog een stapje verder gaan...

Stress... 24/3/2017

Er komen steeds meer verhalen naar buiten over burn-out. Sophie Hilbrand is onlangs een documentaire gestart op tv over dit onderwerp. Uit onderzoek uitgevoerd door Britse psychologen blijkt dat een op de acht werknemers in Nederland burn-out klachten hebben.

Adres
Reiswijze
Heliotroop 23a
2691 's-Gravenzande
Postadres
Reiswijze
Naaldwijkseweg 200
2691 RN 's-Gravenzande
06-12440532
mariska@reiswijze.nl
KVK
nr. 27354260