Kids

Voor de ouders

Voor een kind is het erg spannend om voor de eerste keer langs te komen. Om die reden kunt u uw kind dit laten lezen. In dit verhaaltje komt het kind erachter wat hij of zij kan verwachten. Er zal inzicht worden gegeven op hoe het proces zal verlopen en daar mag u ook bij zijn!

Kinderen Gedragsproblemen Reiswijze

Het is natuurlijk hartstikke spannend als je hier komt! Om je op het gemak te stellen kan je dit verhaal lezen. Daarin vertel ik wat JIJ allemaal kunt verwachten...

Eerste keer met Mariska

Als je voor de eerste keer bij mij komt, is dat altijd wel wat spannend. Daarom mag, als je dit wilt, altijd een van je ouders er bij blijven.

Ik zal eerst iets vertellen over mijzelf zodat jij mij alvast wat beter leert kennen. Ik vertel je een beetje wat ik doe en met welke vragen kinderen bij mij komen.

Vaak herken je dan al wat jij eigenlijk aan mij zou willen vragen. Misschien val je niet zo makkelijk in slaap of maak je je ergens zorgen over.

Misschien heb je vaak ruzie of huil je snel. Samen met jou kijk ik eerst wat er allemaal al wel lekker gaat. We noemen dit dan ook wel eens dat we op zoek gaan naar jouw kwaliteiten.

Eerste keer praten
Zitten op de hangmat bij Reiswijze

Deze kwaliteiten kunnen we inzetten en gebruiken om de dingen die nog niet zo lekker gaan te verbeteren.

Verder leer ik je allemaal leuke oefeningen die je in een eigen map mee naar huis krijgt. Op die manier kan je er thuis ook nog mee oefenen. Ik maak vaak gebruik van spelletjes, kaarten, foto’s en tekeningen om jou te helpen en om de oefeningen uit te leggen.

Ik heb ook een hangmat in mijn praktijk daar mag je, als je wilt, lekker in liggen.

Groetjes, Mariska

Adres
Reiswijze
Heliotroop 23a
2691 's-Gravenzande
Postadres
Reiswijze
Naaldwijkseweg 200
2691 RN 's-Gravenzande
06-12440532
mariska@reiswijze.nl
KVK
nr. 27354260